Kroon & De Koning

Kroon & De Koning gebruikt voor het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht de software van Kopersbegeleiding.nl en stelt hiermee de kopers in staat om online hun meer- en minderwerk optielijsten samen te stellen. De door de kopers gekozen opties worden automatisch gesynchroniseerd met de calculatie software van 4PS Construct / Microsoft Navision. Dit zorgt voor een snelle foutloze administratieve afwikkeling van het meer- en minderwerk en het stelt de kopersbegeleider in staat meer aandacht te besteden aan de koper.

Het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht bestaat uit 32 betaalbare koopwoningen. Door middel van een woonconfigurator kun je zelf één van de 20 rijwoningen of 12 twee-onder-een-kap woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling en uiteraard ook je eigen plattegrondindeling. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnengebied.

“Kroon & De Koning bv wil als regionaal ontwikkelend bouwbedrijf binnen het VolkerWessels concern een betrouwbare, actieve en creatieve bouwpartner zijn die met gemotiveerde mensen samenwerkt om de kwaliteit te leveren die is afgesproken.”