Samenwerking 4PS en kopersbegeleider HOOMCTRL

De afgelopen tijd is er een sterk toenemende vraag naar woningen ontstaan en dat merkt een groot deel van de klantengroep van 4PS. De applicatie 4PS Construct ondersteunt deze klanten hierbij met functionaliteiten voor onder meer kopersbegeleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en administrateurs. De individuele koperswensen worden hierdoor effectief en efficiënt gerealiseerd. Gedreven door technologie en kopersgedrag is er een groeiende behoefte aan online IT-ondersteuning ten aanzien van de commercie, realisatie en nazorg op dit vlak. Mede daarom heeft 4PS recent besloten tot een deelname aan het bedrijf HOOMCTRL, een innovatieve cloud oplossing voor online kopersbegeleiding.

Meerdere woningen gekocht

Het komt steeds vaker voor! iemand koopt niet één, maar meerdere woningen in een project.

Dit wordt nu ook ondersteund en de koper kan na inloggen eenvoudig switchen tussen de verschillende woningen die zijn aangekocht. Voor elke woning geldt een eigen woonwensenlijst en de gewenste opties kunnen apart worden doorgegeven. Ook de documentatie en de plattegronden zijn afgestemd op de geselecteerde woning.

 

Projectrol

Elke contactpersoon uit het onderdeel CRM kan een rol krijgen in het webportaal. Om een contactpersoon een rol te geven zoek je de betreffende contactpersoon op en kies je vervolgens voor Geef projectrol. Maak vervolgens een keuze uit de beschikbare projecten waaraan gekoppeld kan worden en kies in de volgende stap de gewenste rol voor de contactpersoon.

De contactpersoon is nu gekoppeld aan het project en is terug te vinden in het rijtje projectrelaties bij het project. Voordat de nieuwe relatie kan inloggen op het portaal zul je deze eenmalig moeten uitnodigen door een activatielink te versturen. Als de contactpersoon later nog aan andere projecten wordt gekoppeld hoef je deze niet nogmaals uit te nodigen.

 

New Norfolk, Scheveningen

Stelt u zich eens voor: wakker worden met een opkomende zon en de zilte zeelucht… Het kan nu! Op het voormalige Norfolkterrein komt het project New Norfolk. Pal aan zee, maar ook direct verbonden met de stad. Met de levendige haven en gezellige terrasjes op loopafstand. Voor een betaalbare prijs woont u op een unieke locatie in Scheveningen!

Wilt u drie of vier verdiepingen of een vide? De keuze is aan u!
De 9 vierlaagse en 30 drielaagse woningen zijn verdeeld over drie woonrijen. Speels verspringende gevels, verschillende kleuren metselwerk en brede stoepen. Verschillende architectuurstijlen kenmerken ieder woonblok. Ook de indelingen variëren. Met een heerlijke tuin op het zuidwesten waar u kunt genieten van de middag- en avondzon. Vlakbij strand, duinen en zee.

Dat is New Norfolk. A new way of living!

http://www.newnorfolk.nl

ZOO348_1-Zootz-Scheveningen-haven-blok-7-8_interieur_G1_fr05 ZOO348_1-Zootz-Scheveningen-haven-blok-7-8_Overzicht_01_groot ZOO348_1-Zootz-Scheveningen-haven-blok-7-8_Exterieur_fr22-1

 

Bevershoek, ‘s Gravendeel

’s-Gravendeel ligt aan de rand van de Hoeksche Waard, het unieke en waterrijke landschap ten zuiden van Rotterdam. ’s -Gravendeel vormt een van de zes kernen van de gemeente Binnenmaas.

3cd   

Een landelijke ligging, maar toch met uitstekende verbindingen: dat is een van de grote voordelen van wonen in ’s-Gravendeel. Via de Kiltunnel bent u met de auto zo op de rondweg naar Dordrecht en op de A16 naar Breda en Rotterdam. In noordwestelijke richting voert de N217 naar Oud-Beijerland en de A29. ’s-Gravendeel zelf is ook goed bereikbaar met de verschillende buslijnen van Arriva.

http://www.bevershoek.nl/

 

Park Harga, Schiedam

In het Hargapark in Schiedam komt binnenkort langs de groene Poldervaart een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk met 156 goed betaalbare ­eengezinswoningen en ruime appartementen: Park Harga. De wijk Park Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, sport in de buurt en op fietsafstand van het ­gezellige historische centrum. De grondgebonden woningen in fase 1 en 2 zijn reeds succesvol verkocht. De verkoop van de appartementen, studio’s en garages in gebouw Oost is op 12 september van start gegaan. De verkoopvoorbereiding voor fase 3 is in volle gang!

http://www.parkharga.nl/

img-home-locatie img-home-woningen 15051-ai-singelwonen-07

Zomerdijk, Zwijndrecht

De 19 woningen van nieuwbouwproject Zomerdijk fase 1 zijn verdeeld over 3 woningblokken. Achter de huizen liggen diepe tuinen, voorzien van een berging. Voor de deur is een aantal parkeerplaatsen en achter de woningen ligt een parkeerterrein waar je straks een eigen parkeerplaats hebt. Je kunt uit twee woningtypes kiezen. De 11 woningen met een breedte van 5,40 meter liggen direct aan de Ringdijk. De andere 8 woningen van 4,80 meter breed staan haaks op de Ringdijk. Welk huis past bij jouw woonwensen?

http://www.nieuwbouwzwijndrecht.nl

drieluik_home_2 drieluik_home_3

Stadlander

Stadlander woonbouw

Huurders van woningcorporatie Stadlander, hebben de mogelijkheid om de huurderswensen online kenbaar te maken. Men maakt hierbij gebruik van de software van Kopersbegeleiding.nl. Door middel van een inlogcode zien de huurders alle informatie met betrekking tot de woning in. Indien de woonwensen zijn goedgekeurd, zien alle betrokken partijen welke woonwensen in welke woning gerealiseerd moeten worden.

Volgerlanden

nieuwbouw software

In de basis is MyOwnHome De Volgerlanden al een complete woning. Maar je krijgt de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator je woning zelf geheel naar eigen smaak samen te stellen en/of uit te breiden. Zo kun je kiezen uit verschillende kapvormen, kleuren metselwerk en breedte- en dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voor- als de achtergevel, maar ook de plattegronden kunnen gewijzigd worden. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een Frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapellen of dakramen en diverse energiepakketten. Op dus naar je eigen betaalbare droomwoning. Betaalbaar, want de eengezinswoningen met een oppervlakte van 104 m² zijn al verkrijgbaar vanaf € 179.000,- !

De locatie van dit project ligt tussen de Krommeweg, Ambachtsezoom en de Sophialaan, tegenover Intratuin.

MyOwnHome is een project van Kroon & de Koning.

Makelaar: Van Spronsen Woningmakelaars
Telefoon: 078 – 681 2566
E-mail: info@vanspronsenmakelaars.nl

Kroon & De Koning

Kroon & De Koning gebruikt voor het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht de software van Kopersbegeleiding.nl en stelt hiermee de kopers in staat om online hun meer- en minderwerk optielijsten samen te stellen. De door de kopers gekozen opties worden automatisch gesynchroniseerd met de calculatie software van 4PS Construct / Microsoft Navision. Dit zorgt voor een snelle foutloze administratieve afwikkeling van het meer- en minderwerk en het stelt de kopersbegeleider in staat meer aandacht te besteden aan de koper.

Het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht bestaat uit 32 betaalbare koopwoningen. Door middel van een woonconfigurator kun je zelf één van de 20 rijwoningen of 12 twee-onder-een-kap woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling en uiteraard ook je eigen plattegrondindeling. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnengebied.

“Kroon & De Koning bv wil als regionaal ontwikkelend bouwbedrijf binnen het VolkerWessels concern een betrouwbare, actieve en creatieve bouwpartner zijn die met gemotiveerde mensen samenwerkt om de kwaliteit te leveren die is afgesproken.”